BONTE NACHT - trailer - DE MAAN & TUNING PEOPLE from DE MAAN on Vimeo.

 

 

Tuning People en de verbeeldingswereld van kleuters, het is een gouden match. Eerst was er ‘Tape voor Kleuters’, een in plakband gewikkeld pareltje waarmee Tuning People internationaal harten veroverde. Vervolgens was er de brio, humor en branie van ‘Leeghoofd (2013)’, waarbij een monstertournee uitmondde in een selectie voor Het Theaterfestival 2014.  Allemaal te zien geweest in de VELINX. Met ‘Bonte Nacht’ creëren ze nu in coproductie met DE MAAN opnieuw een kleurrijke en haast woordeloze trip voor kleuters en families.

‘Bonte Nacht’ is een bewegend schilderij. Drie mensen met emmers verf en zelf gebricoleerde schilderobjecten bekladden hun omgeving en zichzelf. Een topcast verheft vlekken maken tot kunst, en maakt smossen tot een weldaad in een feestelijk universum geïnspireerd op de Art Brut, met infantiele dans, muzikale spetters en bonte kleuren.

 

KERST IN DE VELINX

Kerst in de VELINX is een feest voor heel de familie met een warme & feestelijke ontvangst, met lekkernijen en leuke verrassingen in alle hoeken en kieren en spetterende familievoorstelling voor jong en oud!

“Hebt u een Vriendenpas en wenst u één of meerdere familievoorstellingen bij te wonen? Neem dan contact met ons op via tickets@develinx.be en wij zorgen voor de meest voordelige formule voor u.”