“Some people never go crazy. What horrible lives they must lead.”

(Charles Bukowski)

Aan de toog van een groezelig restaurant zoeken twee drinkebroers (Dominique Van Malder en Tom Vermeir) en een serveuse (Sung-Im Her) naar zin en onzin van het leven (en de lever). Geïnspireerd door leven en werk van Charles Bukowski.

Charles Bukowski (1920-1994) was een notoir Amerikaans dichter, schrijver en zuipschuit die woonde en werkte in Los Angeles. Naast duizenden gedichten en kortverhalen schreef hij romans als ‘Pulp’, ‘Hollywood’ en ‘Post Office’. Zijn semi-autobiografisch werk portretteert de gokkers, alcoholisten en boefjes uit de ruige achterbuurten van L.A., in een rauwe en directe stijl boordevol geestige dialogen.

Dominique Van Malder speelde bij Studio ORKA, Antigone en Abattoir Fermé en maakte de opgemerkte TV-reeks ‘Radio Gaga’ (Canvas). Tom Vermeir speelde o.a. bij Cie Cecilia (zie ook ‘CHET’ dit seizoen), hetKIP en HETPALEIS en in de film ‘Belgica’ van Felix van Groeningen. Sung-Im Her is een Zuid-Koreaanse danseres en performer die haar sporen verdiende bij o.a. Jan Fabre, Les Ballets C. de la B., Needcompany en Abattoir Fermé. De regie is in handen van Stef Lernous.