Wegens productionele redenen zien we ons helaas genoodzaakt de gratis film, memorabilia- & vinylbeurs rond het universum van David Bowie vanaf 17 uur in de foyer te annuleren.

Het schitterende tribute-concert ‘Major Tom’ kan gelukkig wel doorgaan zoals gepland. Het concert zal plaatsvinden in de schouwburg voor een zittend publiek.

Voor de swingende afterparty en de speciale David Bowie menu en drankenkaart bent u nog altijd heel welkom in Retro VELINX.

 

Op 10 januari 2016 sterft David Bowie. De man die op de aarde was gevallen. De dunne witte hertog. Ziggy Stardust. Major Tom. Blackstar. Het icoon der iconen in de rockmuziek. De man die ons een erfenis heeft nagelaten om 'u' (en zelfs 'Majesteit') tegen te zeggen, met parels als ‘Space Oddity’, ‘Heroes’, ‘Let’s Dance’, ‘Golden Years’, ‘Ashes to Ashes’, ...

Er is geen betere manier om het icoon en de erfenis te eren dan om ze op de planken te brengen. Deze Bowie tribute - die we in 2013 ook al toonden – krijgt nu een special treatment met het allerlaatste werk van één van de meest veelzijdige popartiesten.  

De bijzonder straffe muzikanten van dienst verdienden hun sporen bij o.a. Walpurgis, Jan Fabre, Kapitein Winokio, Flowers for Breakfast, Koen Degraeve en De Post, De Kakkewieten, Pantalone, Tom Pintens, Sir Yes Sir, DAAU, De Fixkes, ….

Vanaf 22u30 Let’s Dance afterparty DJ Bootsie Butsenzeller

We sluiten de David Bowie Tribute in stijl af met een exclusieve en straffe DJ set van DJ Bootsie Butsenzeller van de Major Tom band in de Retro Velinx.

Daarnaast kan je in onze gezellige Retro Velinx genieten van een speciale David Bowie menu en drankenkaart voor een dag