Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pcw_WnmtxuQ

“Ze zeggen dat men één wordt tijdens het bedrijven van de liefde. Wel, ik zeg u drie.

Ge wordt drie. Eén gijzelf, twee de ander en drie iets anders, het andere, drie de liefde. Zo zijt ge dan drie eentjes genietend van dezelfde vijver. De vijver van het geluk. Maar in de vijver van het ongeluk zijt ge drie keer alleen. Eén keer met uw verdriet, één keer met uw pijn en één keer met uw zwaarmoedigheid.”

Door hun intense liefde voor elkaar slagen Hannah en Seppes erin om te ontsnappen aan de wereld. Tot de werkelijkheid plots in al haar brutaliteit doordringt. Hannah blijkt te lijden aan een zeldzame ziekte: haar hartslag mag niet hoger gaan dan 110 slagen per minuut anders gaat ze dood. ‘Het Kleine Sterven. Een poging om drie dagen niet te zijn’ is een hartveroverende voorstelling over twee jonge mensen die elkaar zo graag zien dat het hun einde betekent.

In 1999 schreef, regisseerde en speelde Dimitri Leue hiermee zijn eerste voorstelling voor de grote zaal. Video, live muziek en tekst werden één geheel. Nu brengt hij deze legendarische tekst, die toen geen enkele jongere onberoerd liet en die nog steeds vaak wordt gebruikt en opgevoerd, in een nieuwe regie met Lukas De Wolf en Evelien Bosmans.

ACTIE! Tieners betalen slechts 4,00 euro voor deze voorstelling!