zo 29/1
17.00 uur

Kabinet K/HETPALEIS

Horses (8+)

UITVERKOCHT!

'With a green horse you never knew what to expect,

and I got thrown plenty, which terrified Mom,

but Dad just waved her off and helped me up.

'Most important thing in life', he

would say, 'is learning how to fall.'

Jeannette Walls/ Half Broke Horses

 

‘Horses’ is een dansvoorstelling met een ontembare energie, waarin 5 jonge kinderen en 5 volwassenen elkaar ontmoeten. ‘Horses’ gaat over groot willen zijn en over kind willen blijven, over macht en kwetsbaarheid, over dragen en gedragen worden. ‘Horses’ getuigt van de kracht en integriteit in menselijke verhoudingen. Op live muziek van Thomas Devos en Eva Vermeiren zoeken de dansers naar een symbiose, een uniek verbond met de ander, als ruiter en paard.

Kabinet K is al sinds jaar en dag kind aan huis in de VELINX met hun poëtische en tegelijkertijd energieke dansvoorstellingen voor jong en ouder. Met ‘Rauw/raw’ (december 2013, de VELINX) werden ze zelfs geselecteerd voor het Theaterfestival. ‘Horses’ is in zijn gelaagdheid een voorstelling voor zowel volwassenen als voor kinderen vanaf 8 jaar.

“Hebt u een Vriendenpas en wenst u één of meerdere familievoorstellingen bij te wonen? Neem dan contact met ons op via tickets@develinx.be en wij zorgen voor de meest voordelige formule voor u.”

Credits

choreografie Joke Laureyns en Kwint Manshoven - dans Jacob Ingram-Dodd, Evelyne Rossie, Kwint Manshoven en 5 kinderen - muziek Thomas Devos en Eva Vermeiren - scenografie Kris Van Oudenhove en Kwint Manshoven - dramaturgie Mieke Versyp - lichtontwerp Kris Van Oudenhove –techniek Kris Van Oudenhove en Gerold Van Thieghem - productieleiding Maarten Naessens - productie Kabinet K & HETPALEIS - coproductie TAKT, STUK - met de steun van De Vlaamse Gemeenschap - met dank aan Les Ballets C de la B, NTGent, LOD, Imaginate (UK) en  Aabendans (DK) - Foto © Kurt van der Elst


Tickets

Basis: € 7,00
Vriendenpas: € 5,00

UITVERKOCHT!