vr 20/1
20.30 uur

Adriaan Van den Hoof

"Nee, gisteren was het ook al laat ..." ALLERLAATSTE TICKETS!!!

Na het afronden van de succesvolle trilogie ‘Achterklap’-‘Doortocht’-‘Hoogspanning’ is het nu tijd voor de terugslag. Waar het in de vorige voorstellingen vooral over een opeenstapeling van de zin en onzin van ons vluchtige bestaan ging en over de vermoeiende zoektocht naar nostalgisch geluk, beslist Adriaan Van den Hoof deze keer 'thuis' te blijven.

Letterlijk en figuurlijk het podium als zijn natuurlijke habitat te beschouwen. De wereld observeren van uit zijn zetel en zich met hand en tand verzetten tegen FOMO (Fear of Missing Out), het gesprek met zichzelf aangaan en beslissen om de deur naar buiten toch maar gesloten te houden. “Nee, het was gisteren ook al laat...” is het antwoord op een vraag, maar wat die vraag is of inhoudt, komen we samen met hem te weten in zijn nieuwe voorstelling! Is een man alleen in goed gezelschap of wordt het beest in hem wakker!?

“Van den Hoof zoals we hem graag zien, de grappige verteller die met grote ogen en ongeremd jeugdige frisheid naar zijn omgeving kijkt.” (****, De Standaard)

“Een ode aan de humor” (***De Morgen)
 


Credits

tekst en spel Adriaan Van den Hoof - inspiratie en coaching Thomas Renders, Fokke van der Meulen en Wim Hellemans - muzikale ondersteuning Jimmy Dewit & Tom ‘Pele’ Peeters - Foto © Dimitri Van Zeebroek


Tickets

Basis: € 18,00
Vriendenpas: € 15,00