Schaduwspel vol ritmische muziek voor kinderen van 8 maanden tot 3 jaar

Knikkers, bollen, ballen, drumvellen, trommels, water... Een magische tocht in een merkwaardig decor. Een schaduwbeeldkunstenaar, een fluitist-saxofonist en een percussionist nemen je mee op een ontdekkingstocht van klanken, geluidjes, muziek en ritmes. Jong en oud, klein en groot genieten van een beeldend concert. Rock ‘n Roll en Poëzie.

 “De leidraad door ‘Niet drummen’ is een rode bal. Hij dient als tennisbal voor twee trommels, valt pardoes in veelvoud uit de lucht of wordt een appel in een schimmenspel. Knikkers en nog kleinere bolletjes ondersteunen zijn ritmische reis. En zo is alles in ‘Niet drummen’ beeld en muziek tegelijk, klank én beweging, vorm én licht. Van de banaalste objecten maakt regisseur Karel Van Ransbeeck weer dubbelzinnige dingen, met een eigen wil, een richting, een geheim verband. […] Peutertheater eenvoudig? Het is vooral meervoudig. Zoals je dat van alle theater verhoopt.” (Wouter Hillaert, De Standaard)

“Hebt u een Vriendenpas en wenst u één of meerdere familievoorstellingen bij te wonen? Neem dan contact met ons op via tickets@develinx.be en wij zorgen voor de meest voordelige formule voor u.”