Peer is een man alleen. Zijn leven is op orde en loopt op tijd. Tot een indringster stiekem in zijn kast komt wonen. Rosa komt uit een ander land en zoekt een nieuwe thuis. Vanaf nu zal alles anders zijn. Het huisje op een draaitoneel in combinatie met het fysieke acteren en de wervelende muziek creëren pure slapstick, maar ‘Peer’ is ook een ontroerende vertelling over vreemd en anders zijn.

‘Peer’ werd in 2002 geselecteerd voor Het Theaterfestival en brak internationaal door met lange speelreeksen in Frankrijk en Portugal. ‘Peer’ was het regiedebuut van Noël Fischer, inmiddels artistiek leider van NTJong in Den Haag, een groot en succesvol huis voor een jong publiek in Nederland.

“Met welk goed gevoel kleuters uit deze voorstelling komen, laat zich makkelijk raden. Van ons maakte zich een mengeling van Jacques Tati-genot en Amélie Poulain-geluk meester. Meer hoeft niet, echt niet.” (De Morgen)

“Hebt u een Vriendenpas en wenst u één of meerdere familievoorstellingen bij te wonen? Neem dan contact met ons op via tickets@develinx.be en wij zorgen voor de meest voordelige formule voor u.”