Slumberland’ is een adembenemende filmisch-muzikale tocht naar de wereld van de nacht. Het moment dat alles kantelt en de droom het wint van de realiteit. Het zijn de kinderen zelf die je met hun verbazingwekkende fantasie meenemen naar een fascinerende wereld. Ze vertellen over hoe ze slapen, wat er gebeurt in hun dromen en waarom het nacht wordt. De live gebrachte songs – gecomponeerd door An Pierlé en Fulco Ottervanger en uitgevoerd door Aline Goffin en Arne Leurentop  - en de filmbeelden van Nathalie Teirlinck verbeelden en verklanken een reeks wonderbaarlijke figuren die elkaar in een nachtelijke wereld ontmoeten.

“Voor Slumberland duiken An Pierlé, Nathalie Teirlinck en Fulco Ottervanger de nacht in. Met alleen popsongs en filmbeelden demonstreert de frisse muziektheatertrip dat in dromen alles mogelijk is.” (****, Geert Van Der Speeten, De Standaard)

“Als An Pierlé zingt, zweef je tussen droom en werkelijkheid” (*****, Els Van Steenberghe, Knack)

“Zonzo Compagnie levert met 'Slumberland' zinderend muziektheater voor kinderen af.” (****, Liv Laveyne, De Morgen)

 

DROOMDAG IN DE VELINX

11.00 uur – Pyjama brunch

Het ontbijtteam van de Retro Velinx voorziet een brunch voor het hele gezin. Iedereen welkom op deze smulpartij. Lekker eten en randanimatie voor jong en oud zijn de perfecte ingrediënten voor een gezellige voormiddag. Wie in zijn pyjama naar de brunch/voorstelling komt krijgt een speciale verrassing. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er op tijd bij.

Reserveren voor de Pyjama brunch kan rechtstreeks bij de RETRO VELINX.  U kan enkel voor de Pyjama brunch reserveren als u ook een ticket voor de familievoorstelling Slumberland van Zonzo compagnie voor uw familie heeft.

Prijs: 8,00 euro volwassenen – 4,00 euro ( -10 jaar)

 

13.00 uur – Slaap/Wakker workshop

Ssssst…ze slapen in de slaapworkshop dus we kunnen er nog niet teveel over verklappen. Het programma volgt nog. Hou zeker onze website en facebook in de gaten.

 

14.00 uur – Voorleesmomenten vanuit bed

Sluit vanaf 14.00 uur gezellig aan bij een van de bedden die in de foyer staan opgesteld en luister naar een van de spannende, grappige of leuke verhaaltjes van de verhalenverteller.

“Hebt u een Vriendenpas en wenst u één of meerdere familievoorstellingen bij te wonen? Neem dan contact met ons op via tickets@develinx.be en wij zorgen voor de meest voordelige formule voor u.”