Het sprookje van Koen en zijn Buurvrouw.

Koen woont alleen in nummer 9. Hij heeft een burnout. Hij heeft jaren naast de botsauto's gestaan met loeiharde muziek in zijn oren en is er ziek van geworden. Nu heeft hij een huis en een tuin, een appelboom en een perenboom, drie eendjes en een hond. Koen gaat elke ochtend door de tuin wandelen tot aan de brievenbus. Hij heeft geen post. Hij eet een appel en luistert naar de eendjes.

Hij praat alleen nog met zijn hond. Het komt goed met Koen.
Op een ochtend, piep, piep, piep, piep, kaboengkschrrrrrdoef! Een wagen van bol-punt-kom heeft een pakje gebracht: het is nummer 6, het is een huis. Het huis 6 staat nu tegen huis 9. 

Een buurvrouw komt naast Koen wonen. Ze wil operazangeres worden. Ze oefent veel. Dat is ook nodig. Die buurvrouw krijgt vaak pakjespost. Koen heeft een brommer. Buurvrouw heeft een fiets. Ze eet alleen appels en peren, ze is vegetariƫr. Buurvrouw krijgt een pakje: een poes. Er is ook brandweer. Buurvrouw krijgt een pakje: een piano. Koen eet vooral Aiki Noedels en drinkt Heineken. Buurvrouw krijgt een pakje: een nieuwe bikini. Koen steekt de barbeque aan. De eendjes verstoppen zich. Buurvrouw krijgt een pakje: een kind.

ENKEL VOOR SCHOLEN