Uitverkocht!, Familie

Woensdag 9 november 2016

UITVERKOCHT!

15.00 uur

In ‘AaiPet’ beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.

Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken?

‘AaiPet’ is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.

Winnaar van een Zilveren Krekel 2015 voor ‘Meest Indrukwekkende Jeugdproductie’.

“Dynamiek, mime en uitbundige hilariteit: bij AaiPet wordt gierend gelachen… … Daarbij is hun mimiek verbluffend, en met hun aan slapstick grenzende dansjes en achtervolgingen pakken ze zowel kinderen als ouder moeiteloos in.” (****, Het Parool)

“Hebt u een Vriendenpas en wenst u één of meerdere familievoorstellingen bij te wonen? Neem dan contact met ons op via tickets@develinx.be en wij zorgen voor de meest voordelige formule voor u.”

Tickets

Basis: € 7,00, Vriendenpas: € 5,00

Credits

regie René Geerlings & iPad regie: Bram de Goeij (StoryBasedMedia) - Foto © Kamerlich-Budwilowitz