Theater

Woensdag 23 september 2020

20.30 uur
 ‘ACHTER/AF’ is de voorstelling na de voorstelling. Een voorstelling die niet is gespeeld, maar is beschreven. In een boek. Het Koeboek. Een boek over 30 jaar de KOE. Een boek dat we wilden schrijven om het erover te kunnen hebben, over het maken van een boek. Een herinneringsboek. Omdat het maken van het boek over het maken van toneel gaat. Dat boek hadden we nodig om er een voorstelling rond te kunnen maken. Een boekvoorstelling dus. Maar dan in een nagesprek. 
 
‘ACHTER/AF’ is een avond vol herinneringen en hernemingen, vol confessies en conferences, vol oude liefdes, liederen, plannen en oud zeer. Met daar doorheen het steeds omslachtigere relaas van wat we al die jaren eigenlijk bedoelden. ‘ACHTER/AF’ is een permanente toegift. In ‘ACHTER/AF’ geven we alleen maar toe. 
 
30 jaar de KOE, dat MOET gevierd worden! 
 

Deze voorstelling werd omwille van COVID-19 verplaatst van het voorjaar naar het najaar 2020, er zijn nog slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.

 
 

Tickets

Basis: € 14,00, Vriendenpas: € 10,00

Credits

Van en met: Natali Broods, Peter Van den Eede en Willem de Wolf - Decor, licht en geluid: Bram De Vreese en Shane Van Laer – Productie: de KOE - Met dank aan: Wannes Gyselinck - Met de steun van de Vlaamse Overheid - Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid met de hulp van Gallop Tax Shelter - In coproductie met Het Laatste Bedrijf - Foto © Koen Broos