Vanaf donderdag 26 augustus 2021 start de ticketverkoop om 10.00 uur. U kan dan voor allevoorstellingen van het seizoen 2021-2022 van de VELINX tickets online bestellen via www.develinx.be of aan onze ticketbalie. Vanaf nu is het ook mogelijk om tickets voor kinderen (-13 jaar) online mee te bestellen aan vriendenprijs voor de familievoorstellingen. 

 

ADMINISTRATIEKOSTEN

Bij alle online aankopen en reservaties kan u uw tickets thuis uitprinten. Indien u toch wenst dat wij uw tickets opsturen met de post wordt er een administratiekost aangerekend van € 3,00.

 

ONLINE TICKETING 

Ons ticketingsysteem is een gemakkelijke, snelle en veilige manier om online tickets te kopen. Toch nog problemen met deze module? Wij helpen u graag verder:

- bel 012 800040 voor telefonische hulp, 

- stuur een mail naar tickets@develinx.be

 

Gelet op de beperkte capaciteit, is het belangrijk dat u zich registreert op de wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen. Indien de capaciteit kan verhoogd worden, zullen onze medewerkers jou contacteren.

 

Indien voorstellingen worden geannuleerd omwille van de corona-maatregelen, betalen wij uiteraard het ticketbedrag terug.