Vanaf maandag 23 augustus 2021 start de ticketverkoop. U kan dan voor de voorstellingen van het najaar 2021 van de VELINX tickets online bestellen via www.develinx.be of op afspraak aan onze ticketbalie. Vanaf nu is het ook mogelijk om tickets voor kinderen (-13 jaar) online mee te bestellen aan vriendenprijs voor de familievoorstellingen. De ticketbalie werkt voorlopig enkel op afspraak. Een afspraak vastleggen kan liefst telefonisch via 012 800040 ofwel via mail naar tickets@develinx.be.

Het blijft mogelijk om jouw plaatsen te kiezen bij de aankoop van tickets. Het ticketsysteem blokkeert automatisch 1 plaats langs beide kanten van een bubbel. Wij vragen je dan ook de bestellingen te bundelen, per persoonlijke contactbubbel te reserveren en de best available seats die worden aangeduid zo goed mogelijk te respecteren.

 

ADMINISTRATIEKOSTEN

Bij alle online aankopen en reservaties kan u uw tickets thuis uitprinten. Indien u toch wenst dat wij uw tickets opsturen met de post wordt er een administratiekost aangerekend van € 3,00.

 

BELANGRIJK! TICKETBUBBEL 

U zit tijdens de voorstelling samen met de mensen waar u tickets voor hebt besteld. Koopt u bijvoorbeeld zes tickets, twee voor uzelf en vier voor een ander gezin, dan zit u met deze bubbel van zes personen bij elkaar. U kan maximaal 10 tickets per voorstelling kopen: uw bezoekbubbel kan op dit moment dan ook maximaal 10 mensen bevatten.

Het is dus belangrijk dat als jullie samen willen zitten, jullie ook samen reserveren. Indien u hier vragen over heeft, neem contact op met de ticketbalie op het nummer 012 800040 of via mail naar tickets@develinx.be

 

ONLINE TICKETING 

Ons ticketingsysteem is een gemakkelijke, snelle en veilige manier om online tickets te kopen. Toch nog problemen met deze module? Wij helpen u graag verder:

- bel 012 800040 voor telefonische hulp, 

- stuur een mail naar tickets@develinx.be

 

Gelet op de beperkte capaciteit, is het belangrijk dat u zich registreert op de wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen. Indien de capaciteit kan verhoogd worden, zullen onze medewerkers jou contacteren.

 

Indien voorstellingen worden geannuleerd omwille van de corona-maatregelen, betalen wij uiteraard het ticketbedrag terug.