BIJ DE BUREN: De Bogaard Sint-Truiden

 

Lewis Carroll’s Alice in Wonderland is inmiddels anderhalve eeuw jong. Nog steeds zijn kinderen gefascineerd door de absurditeit en de vreemde figuren in het verhaal, en voor volwassenen blijft het boek een wonderlijke schatkamer. Zo ook voor regisseur Stef Lernous: sinds hij het boek als negenjarige ontdekte, is hij een fan en verzamelaar van ‘all things Alice’.

Abattoir Fermé kiest in haar bewerking voor een Alice die niet volwassen wil worden. Of toch niet in een door logica gedomineerde wereld die haar verhindert om te geloven in geniale nonsens, sprekende poezen en lieve ridders. Liever kruipt ze weg in haar eigen zeepbel waar ze zich veilig waant en waar ze vergezeld wordt door een vriend die haar verhalen voert. En broodjes - de lekkerste broodjes! - maar Abattoirs Alice heeft geen honger...

Na schitterende recensies afgelopen seizoen, herneemt Abattoir Fermé deze ode aan zorgeloosheid en onzin. Een teder en donker sprookje vol knappe dialogen, voor iedereen die volwassen is of dat moet worden.

TICKETS

22 / 21 / 17 €

Enkel via De Bogaard: 011 701 700 of uitbalie@sint-truiden.be

 

 

De Bogaard Sint-Truiden
Extern evenement titel: 
BIJ DE BUREN