Adres locatie: Pentagoon Academie, Sacramentstraat 70, Tongeren

Over brokken maken en dan weer lijmen.

Voor ‘Carrara’ laat Studio ORKA zich inspireren door beeldhouwers en de ateliers waarin ze dag in dag uit werken, dromen, twijfelen, slapen. Het eeuwige stof op de vloer, onder hun nagels, in hun haren. Hun verwoede pogingen om iets ‘volmaakt’ te maken. Wat spookt er in hun hoofd wanneer ze hun beelden kloppen, kappen, kneden en slaan?

‘Carrara’ is een hartverwarmende familievoorstelling over bouwen en breken. Over muzen en muizenissen. Over hoe schoon ‘lelijk’ kan zijn. Over praten tegen jezelf omdat er niemand anders is. Over hoe je van je hart een steen kan maken en hoe die steen dan - van je hart valt.

“Carrara is opnieuw knap locatietheater, een grand cru met een donker randje.” (****, De Standaard)
“Carrara is een veelgelaagde en inslaande reconstructive … een beklijvende productie over gekneusde mensen.” (Theatermaggezien)

De voorstellingen van Studio ORKA zijn stuk voor stuk pareltjes van uniek locatietheater, in het verleden presenteerden wij al ‘De Legende van Woesterdam’ en ‘Jacobsneus’ van dit onvolprezen gezelschap.

“Hebt u een Vriendenpas en wenst u één of meerdere familievoorstellingen bij te wonen? Neem dan contact met ons op via tickets@develinx.be en wij zorgen voor de meest voordelige formule voor u.”
UITVERKOCHT!