EEN VEILIGE BELEVING

De veiligheid van ons publiek, de artiesten en alle medewerkers zijn onze eerste prioriteit tijdens een seizoen dat er anders zal uitzien. We respecteren strikt de richtlijnen die worden opgelegd in het basisprotocol cultuur en het protocol professionele kunsten die verwerkt zijn in een veiligheidsdraaiboek specifiek voor de infrastructuur van De VELINX.

 

10 GOUDEN REGELS 

  • Blijf thuis als je ziek bent.
  • Was/ontsmet regelmatig je handen
  • Houd minstens 1,5 meter afstand
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht
  • Wacht in je bubbel tot de deuren openen
  • Geef geen hand of kus als je iemand begroet
  • Koop bij voorkeur je tickets online en op voorhand
  • Betaal enkel via bancontact
  • Respecteer de aangegeven signalisatie en looprichtingen
  • De vestiaire kan niet gebruikt worden, laat dus zoveel mogelijke items thuis of in de auto

 

TICKETS

Het blijft mogelijk om jouw plaatsen te kiezen bij de aankoop van tickets. Het ticketsysteem blokkeert automatisch 1 plaats langs beide kanten van een bubbel. Wij vragen je dan ook de bestellingen te bundelen, per persoonlijke contactbubbel te reserveren en de best available seats die worden aangeduid zo goed mogelijk te respecteren.

 

Gelet op de beperkte capaciteit, is het belangrijk dat u zich registreert op de wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen. Indien de capaciteit kan verhoogd worden, zullen onze medewerkers jou contacteren.

Indien voorstellingen worden geannuleerd omwille van de corona-maatregelen, betalen wij uiteraard het ticketbedrag terug.

 

HYGIËNE

We voorzien de nodige maatregelen om een goede hygiëne te waarborgen. Op verschillende plaatsen worden zuilen geplaatst met hygiënische handgel. De infrastructuur wordt dagelijks schoongemaakt/ontsmet met een bijzondere aandacht voor de veelgebruikte contactoppervlakten.

Een circulatieplan laat toe om op een veilige manier het gebouw binnen te komen en te verlaten. Onze medewerkers staan steeds in voor een optimale begeleiding van het publiek. Pictogrammen ondersteunen hierin. We streven ernaar om de zaaldeuren vroeger te open, om de bubbels maximaal te spreiden. Het dragen van een mondmasker is verplicht. In Retro VELINX zijn de regels van de horeca van toepassing.

 

VENTILATIE

De luchtverversingssnelheid van onze ventilatie/luchtgroepen is maximaal verhoogd en buitenlucht wordt maximaal mechanisch aangevoerd tijdens de voorstellingen. Na elke voorstelling wordt de infrastructuur natuurlijk verlucht.

Zit je nog met vragen? Dan kan je je steeds wenden tot onze COVID-19 verantwoordelijke Johan Wouters via johan.wouters@develinx.be