Familie

ARTEMIS

De Grote ik heb hier geen zin in show (4+)

Woensdag
27 oktober 2021
15.00 uur

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied wanen, realiseren ze zich ineens, dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja…dan moet je iets…show, entertainment…maar hoe?

Multi-instrumentalist en showmaster Keimpe de Jong overvalt René van ’t Hof en Willemijn Zevenhuijzen in hun dagelijkse handelingen. Kruiswoordraadsels, vishengels en wasmanden vallen pardoes uit hun handen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint onbeholpen te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je wat ze eigenlijk hartstochtelijk wensen. Zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helle licht van deze show.
 

www.artemis.nl

Credits

Regie: Jetse Batelaan - Spel:  René van ’t Hof, Willemijn Zevenhuijzen - Live muziek:  Keimpe de Jong Decor en licht:  Theun Mosk – Kostuums: Liesbet Swings - foto © Henk Claassen