Uitverkocht!, Muziek

Vrijdag 11 december 2020

20.30 uur

Registreer u hier voor de wachtlijst

Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Tijd voor een herdenking. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven. 

Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Hij was ‘onze’ cowboy, maar ook veel meer dan dat. We kennen allemaal ‘Lichtjes van de Schelde’, ‘Eerbied voor Jouw Grijze Haren’, ‘Café Zonder Bier’ en vele andere van zijn grootste hits. Ze zijn allemaal in ons collectief geheugen gegrift. Hij was de man die de ‘Amerikaanse Droom’ in de duistere naoorlogse jaren en in de euforische fifties en sixties naar ons land bracht. Hij heeft een indrukwekkende muzikale erfenis nagelaten. Niet alleen met gekende maar ook met minder bekende maar verrassende pareltjes. Deze verdienen meer dan ooit om terug voor het voetlicht gebracht te worden. Dit alles ondersteund door het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’.

 

Tickets

Basis: € 25,00 , Vriendenpas: € 20,00

Credits

Isabelle A - Zang, gitaar en mondharmonica: Guido Belcanto - Zang en gitaar: Klaas Delrue - Zang en gitaar - The Bobbejaan All Stars met Orgel, piano, chef d’Orchestre: Dominique Vantomme - Bas, beatboxen: Sjang Coenen - Drums en percussie: Karel de Backer- Gitaar, banjo en vele snaarinstrumenten: Jo Mahieu - Gitaar, ukulele, mandoline: Firmin Michiels - Foto © Dieter Bacquaert