Viking Trio en Steiger - laatste tickets

Dubbelconcert ind(i)e VELINX

Donderdag 16 januari 2020
20.30 uur

VIKING TRIO
Er was eens een Viking die verhuisde van Stockholm naar België om te zien of hij de lokale bevolking kon verblijden met zijn muziek. David Demuynck – de Viking van dienst op de Fender Rhodes - zocht de hulp van een Kelt op bas, Rob Vanspauwen en een Romein op de drums, David La Mela. Het Viking Trio was geboren!

 

STEIGER

Het jazztrio Steiger is één van de belangrijkste troeven uit van de Belgische Jazz en hebben in no time hun plekje binnen de New wave of Belgain Jazz verworven. Ze wonnen dan ook met volle overtuigen de Jong Jazztalent Gent Contest 2017 en speelde op Gent Jazz en Jazz Middelheim en het prestigieuze 12 Points Festival in Dublin.

Hun eerste fullalbum And Above All, herbergt zowel jazz als moderne compositie, avant-garde en experimentele elektronica. Drie muzikanten met een eigenzinnige liefde voor muziek treden in gesprek via zelfgeschreven composities en vrije improvisaties. In de VELINX komen ze hun tweede album # Locations voorstellen en laten zich opnieuw niet intimideren door genregrenzen…een spannend jazztrio van eigen bodem om naar uit te kijken!

TIMING

Deuren: 20u15

Concert Viking Trio: 20u30 – 21u15

Pauze (c/o): 21u15 – 21u40

Concert Steiger:  21u40 – 23u00