Uitverkocht!, Familie

Maas theater en dans

Eitje (3+)

Zondag
12 februari 2017
15.00 uur

UITVERKOCHT! - extra voorstelling om 17 uur

Een bloedstollend saaie actievoorstelling

Stel je voor: een actiefilm, maar dan in het echt. Met één van de saaiste actiefiguren ooooit.
Een eitje waar niemand aan mag komen, we herhalen, niemand. Een saai eitje dus. Een saai eitje bewaakt door twee oersaaie suppoosten in een museum. (Suppoosten zijn saaie bewakers van kunstobjecten, en kunst is….ehm nou ja, dat vertellen we nog wel een keer.) En net als het zo saai begint te worden dat je in slaap valt, zitten we middenin een achtervolging.

“’Eitje’ is een leuke komische en ook leerzame voorstelling. Naast allemaal grapjes die er gemaakt worden, leren de kinderen ook wat kunst is, maar ook dat je niet zomaar spullen in iemands anders tas mag stoppen. ‘Eitje’ is een korte, maar leuke voorstelling voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders.” (www.ilovetheater.nl)

“Hebt u een Vriendenpas en wenst u één of meerdere familievoorstellingen bij te wonen? Neem dan contact met ons op via tickets@develinx.be en wij zorgen voor de meest voordelige formule voor u.”

www.maastd.nl

Tickets

Basis: € 7,00
Vriendenpas: € 5,00

Credits

regie, vormgeving Dwayne Toemere en Willemijn Zevenhuijzen -  naar een idee van Willemijn Zevenhuijzen - spel Lisa Groothof en Dwayne Toemere - coaching Moniek Merkx - met dank aan William Dashwood, Dorien Folkers, René Geerlings, Andrea Spoor en Eitje - Foto © SYBontwerp (foto) – Phile Deprez (scènebeelden)