Axelle Red - uitgesteld

Electro Acoustic Tour

Zaterdag 9 november 2019
20.30 uur

HET CONCERT VAN AXELLE RED IN DE VELINX OP ZATERDAG 9 NOVEMBER WORDT HELAAS WEGENS FAMILIALE OMSTANDIGHEDEN UITGESTELD. ER WORDT VOLOP GEZOCHT NAAR EEN NIEUWE DATUM. TICKETS VOOR HET CONCERT BLIJVEN GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM. WIE ER NIET KAN BIJ ZIJN, KRIJGT ZIJN KAARTEN TERUGBETAALD. WIJ WENSEN AXELLE VEEL STERKTE IN DEZE MOEILIJKE DAGEN.

 

Voor haar recente album ‘Exil’ trok Axelle naar Memphis, Nashville en Los Angeles. Op ‘Exil’ staan grote namen zij aan zij met die van Axelle. Met twee ervan heeft ze een gemeenschappelijk verleden: Albert Hammond en Shelly Peiken schreven exact 25 jaar geleden mee aan één van de grootste successen op haar debuutplaat, de klassieker ‘Sensualité’. Hammond, auteur van een dertigtal wereldhits waarvoor oa. Whitney Houston en Tina Turner hem eeuwig dankbaar zijn, had ze al eerder teruggezien - ze delen samen de credits voor enkele nummers op ‘Rouge ardent’. Wereldklasse dus.

Dit najaar tourt ze in de Belgische en Franse zalen met haar nieuwe ‘Electro Acoustic Tour’, samen met haar fantastische muzikanten Dominique Vantomme, Wigbert Van Lierde en Simon LeSaint, in een onverwachte combinatie van de elektronische invloeden van het album ‘Exil’ en akoestische instrumenten.

Het is bijna 10 jaren geleden dat Axelle Red nog eens in Tongeren op de planken stond. Dat wordt een blij weerzien in de VELINX!