KERST IN DE VELINX

Kerst in de VELINX is een feest voor de hele familie met een warme en feestelijke ontvangst, met lekkernijen en leuke verrassingen in alle hoeken en kieren en een spetterende familievoorstelling voor jong en oud!

 

Basisprijs
€ 8,00
Vriend van de Velinx
€ 6,00
Kinderprijs
€ 6,00
Gezinsbond
€ 6,00
zo 10 dec 23 - 15u00

Laika – Lucht (4+)

Een woordeloze en vederlichte voorstelling over alles en niets voor iedereen vanaf 4 jaar

Wat is lucht? 
Twee wezentjes zoeken het uit. Van ademen, fluiten tot een scheetje. 
Maar tot wie behoort de lucht eigenlijk? 
En is die te vangen? 
Dan komt de eerder onzichtbare lucht plots heel tastbaar tussen hen in te staan, 
en is het ieder voor zich. 

‘Lucht’ gaat over van niets iets maken en de wereld laten geloven dat het waarde heeft. Het is een woordeloze en dansante voorstelling over alles en niets. Twee montere wezens proberen lucht te vangen, te houden, te koesteren. Totdat ze zich eraan gaan hechten, en zelf de speelbal worden van de krachten van ‘Lucht’..

Maker Merel Denie werd in 2017 genomineerd voor de Henriette Hustinxprijs. Met ‘Lucht’ studeert ze af als Master in Theatre aan de Toneelacademie Maastricht.

www.laika.be

Credits: Regie: Merel Denie – Spel: Gytha Parmentier & Arend Pinoy – Muziek: Kaspar Schellingerhout – Scenografie: Peter De Bie & Manuela Lauwers – Dramaturgie: Mieke Versyp – Licht: Rik Van Gyseghem – Geluid: Tom Van den Brande – Productie: Robin Angst & Pieter Smet – Coaching: Michai Geyzen & Jo Roets – Foto © Kathleen Michiels

Leden van de Gezinsbond krijgen bij deze voorstelling voor het hele gezin korting. Deze korting is enkel mogelijk op vertoon van een geldige lidkaart. U kunt langskomen aan de ticketbalie tijdens onze openingsuren of scan uw lidkaart in en stuur ons een mailtje naar tickets@develinx.be (met vermelding van naam voorstelling, eigen adresgegevens, gsm-nummer en aantal personen)