Image
Image
Image
Image
Basisprijs
8,00 euro
Vriend van de Velinx
6,00 euro
Kinderprijs
6,00 euro (t.e.m. 18 jaar)
zo 05/03/23 - 15u00

MAAS THEATER & DANS – Bully Bully (vanaf 3 jaar)

Allerlaatste tickets

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

In ‘Bully Bully’ ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een cultureclash op duploniveau. Wat volgt is een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. Een peutermusical à la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’ met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end.

‘Bully Bully’ is de langverwachte opvolger van ‘Gezocht: konijn’, ‘Aaipet’ en ‘Pak’m’, drie peutervoorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen.

www.maastd.nl

Credits
Concept & regie: René Geerlings – Spel: Sue-Ann Bel en Henke Tuinstra (1e cast), Sanne Bokkers en Carole van Ditzhuyzen (2e cast) - Composities: Reinier van Harten en Sergio Escoda - Kostuums: Daphne Karstens - Foto's © Kamerich & Budwilowitz - Coproductie: Maas theater en dans, Atta Festival, Istanbul - Video: Huub Laurens 


"Subliem stuk, grappig en slim" (Paulien Cornelisse over Pak'm),

"Briljante voorstelling" (Theaterkrant over Aaipet)

"Oergeestige voorstelling" (Theatermaker over Gezocht: konijn)