Image
Image
Basisprijs
22,00 euro
Vriend van de Velinx
18,00 euro
za 04/02/23 - 20u30

Naima Joris - Theatertour 2023

Naima Joris debuteerde vorig jaar op indrukwekkende wijze met een eerste titelloze EP. Vijf zwartomrande, intense songs die de pijn en het verdriet bij het verlies van iemand dierbaar een plaats proberen te geven. Breekbare en persoonlijke verhalen die een universele snaar raken en waar je als luisteraar troost, begrip en kracht uit kon puren. Met de singles ‘Soon’, ‘Bellybutton’ en ‘My Home’ wist Naima meteen een sterk visitekaartje af te leveren. De titel van Radio 1 Belpopbelofte, een gesmaakte passage in Vive le Vélo en een MIA nominatie voor ‘Doorbraak’ zijn maar enkele van de vele hoogtepunten die volgden. In het najaar van 2022 krijgt dit verhaal een vervolg in de vorm van een eerste full album waarmee Naima en haar band in 2023 het theaterlandschap zullen aandoen. Verwacht een intieme setting, songs die raken en troosten, een avond die je niet onbewogen zal laten.

Bloedmooie melancholische jazz voor iedereen die van een diepe warme stem à la Melanie de Biasio, Melody Gardot... houdt.

Credits
Zang, piano, gitaar & saxofoon: Naima Joris - Trompet & eufonium: Niels Van Heertum - Gitaar: Vitja Pauwels - Contrabas: Lara Rosseel - Drums: Tijl Piryns – Foto © Pascal Garnier