Image
Image
Image
Basisprijs
8,00 euro
Vriend van de Velinx
6,00 euro
Kinderprijs
6,00 euro (t.e.m. 18 jaar)
zo 06/11/22 - 15u00

TAL en THEE – Wars (vanaf 6 jaar)

UITVERKOCHT!

Aan de rand van een bruisende grootstad, in de haven, woont Wars, een bonkige man. Hij is een eigenzinnige kraandrijver en dwarsdenker die samen met zijn dochter Luttel hoog in een kraan woont. De kleine Luttel beweegt zich vrij door dit ruwe onbehouwen stukje stad en keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers, dopjes en vuursteentjes. Tot ze op een dag iets vindt dat niet in haar jaszak past en beweegt, een wezentje dat ze niet meteen kan thuisbrengen.

Live muziek, zang, poppenspel en een animatiefilm verwoorden, verbeelden en verklanken deze gloedvolle fonkelende wereld. Een muzikaal en visueel verhaal dat zich leest als de afdruk in een vuursteentje: caleidoscopisch fabelachtig fascinerend.

Tal en Thee maakt ritmisch gemonteerde, multimediale voorstellingen en verknoopt verschillende disciplines met elkaar, zoals muziek, animatiefilm, videokunst, (poppen)spel en/of geluidskunst. Zowel jong als oud brengen ze in visuele vervoering.

talenthee.be

 

Credits
Concept & spel: Maarten Van Aerschot en Reineke Van Hooreweghe - Live muziek: Toon Van Mierlo en Pascale Rubens - Live zang: contratenor Bas Van Damme - Animatiefilm: Jeroen Ceulebrouck en Sofie Vandenabeele - Poppen: Evelyne Meersschaut - Technisch ontwerp: Robbe Mols – Foto © Jeroen Ceulebrouck