Basisprijs
€ 28,00
Vriend van de Velinx
€ 25,00
za 14 okt 23 - 20u30

Vive la Fête – 25 jaar clubtour

Vive la Fête viert 25-jaar, tijd voor een feestje!  

Vive la Fête, de electroband van Els Pynoo en Danny Mommens, bestaat 25 jaar. Tijd voor een feestje! Dus trakteert de band haar fans op een verjaardagstour in België en Nederland.

Precies 25 jaar geleden verscheen Vive la Fête’s debuut-ep ‘Je Ne Veux Pas’. Danny speelde nog in dEUS en vond in Vive la Fête de kans om iets samen met zijn vriendin Els te creëren. Niet alleen de party scene was zeer gecharmeerd, ook in de mode scene viel het stijlvolle duo in goede aarde. Het duurde niet lang of Vive la Fête speelde op uitnodiging van Karl Lagerfeld de sterren van de hemel op zijn modeshows. Het ging hard met Vive la Fête en Els en Danny lieten zich omringen door extra muzikanten om tot een volwaardige liveband uit te groeien. Met ‘Nuit Blanche’ (2003) vestigde Vive la Fête zich definitief in de top van het electroclash genre. Dankzij hits als ‘Maquillage’, ‘Touche pas’ en het duister-manische ‘Noir Désir’ speelde de band op alle grote festivals ter wereld.

Na twee jaar Corona-beperkingen en uitgestelde concerten, mocht Vive la Fête op 17 september 2021 eindelijk weer het podium op. In een explosie van opgespaarde energie vlamde de band in een uitverkochte Antwerpse De Roma en gaf een show die de aanwezigen nog lang zal bijblijven. Alle hits en live favorieten passeerden de revue en Vive la Fête was definitief terug van nooit weggeweest.

Vive la Fête is dé ultieme live partyband die met zijn mix van chanson, kitsch pop, new wave en electro zijn stempel wist te drukken op de Belgische muziekscene. Bereid je voor op een show waar de energie van afspat en het dak eraf vliegt!! Feestje dus op zaterdag 14 oktober in de VELINX!

www.vivelafete.be

Credits: Met Els Pynoo & Danny Mommens – Foto © Artistagency

Staand concert!

Voor rolstoelgebruikers voorzien we in de grote zaal een speciaal gereserveerde zone. Hier kan je - eventueel samen met 1 begeleider - genieten van een goed zicht op het podium. Gelieve tickets hiervoor te kopen via tickets@develinx.be