U bent hier

Ons jaarlijks Velinx Concert staat dit jaar in het teken van “Helden”. Bekende helden en onbekende helden. Helden van vroeger en helden van nu. Van Superman, James Bond en The Incredibles tot onze eigen helden uit Zichen, Zussen en Bolder.

Dankzij een samenwerkingsverbond tussen 9 Vlaamse fanfares uit de superieure afdeling, dat de toepasselijke naam “Fanfarissimo” kreeg, hebben wij de kans gekregen om een uniek werk voor fanfare te laten schrijven dat ook financieel ondersteund wordt vanuit de andere deelnemers. Wij kozen ervoor om een werk te laten schrijven door componist Paul Lovatt Cooper, een gevestigde waarde in de Britse Brass Band wereld. Hij heeft voor ons een wervelend en energiek werk geschreven dat de geschiedenis en de uitstraling van de streek, het dorp en de fanfare omvat.

Het werk is een hommage aan ons dorp, maar vooral aan de slachtoffers en helden van de Roosburgramp. Tal van mensen die in onze ogen een medaille verdienen. Het werk zal bijgevolg ook opgedragen worden aan de 60-jarige herdenking van de Roosburgramp.

Wij kijken er als fanfare erg naar uit om dit uniek werk, en tal van andere werken voor jullie uit te voeren. En zoals dat gaat met superhelden, zullen de nodige “special effects” voorzien zijn.

 

TICKETS

Kaarten zijn te koop bij leden van de fanfare

Of reserveer uw plaatsen telefonisch na 18u: 012-263938 of via velinx@kfwerkmanszonen.be

 

PRIJS

Basis: 12,50 euro

Kassa: 15,00 euro