Familie

ARTEMIS

Het dier, het dier en het beestje (8+)

Zaterdag
9 oktober 2021
17.00 uur

Een gezongen fabel over een doodgewoon meisje van acht. Een hond loopt iedere ochtend met twee dino’s naar haar basisschool. In de klas van meester octopus heeft ze veel plezier, maar ook wat moeite met opletten. Een haai komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school? Met knikkende poten stapt ze in het taxibusje van het nijlpaard. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeest?

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’. Een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over interne begeleiders, badmintonnen en een beetje anders zijn.

 

www.artemis.nl

Tickets

Basis: € 7,00
Vriendenpas: € 5,00

Credits

Spel & zang: Nimuë Walraven, Tjebbe Roelofs, Anneke Sluiters & Sieger Baljon - regie: Jetse Batelaan - stem: Leny Breederveld - muziek: Keimpe de Jong - kostuums: Liesbet Swings - scenografie: Wikke van Houwelingen & Marloes van der Hoek – licht: Bart van den Heuvel - regie-assistentie: Lara van Hoof - met dank aan Arjen de Leeuw, Tg Oostpool - foto © Kurt van der Elst