Isolde et les Bens

Isolde et les Bens Concert + Beats of Love afterparty

Vrijdag 17 februari 2017
20.30 uur

Isolde et les Bens ... een groep van en mét Isolde Lasoen (bekend als drumster bij Daan, en zoveel meer), waarmee ze naast 'n aantal eigen songs, ook een eigenzinnige keuze covers brengt uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met enkele Engelstalige pareltjes van vroeger en nu. Pure nostalgie en charme. Isolde zingt en drumt, en wordt begeleid door een paar van haar lievelingsmuzikanten, ‘toevallig’ allemaal met de naam Ben.

“Isolde speelt Zas van het podium. Met Isolde et les Bens hebben we er een sympathieke popgroep bij die live zijn mannetje staat.” (Inge Schelstraete, De Standaard)

 

Dit concert maakt deel uit van onze Soirée D’amour.

SOIREE D’AMOUR IN DE VELINX

De VELINX voelt de valentijnkoorts kriebelen en vuurt een stevige portie Beats of Love op u af! Wat we precies voor u in petto gaan hebben zijn we samen met onze vrienden van de Retro Velinx in onze fluwelen coulissen aan het bedisselen.

Single speed date of een letterlijke blind date?

Retro Velinx Let Love Rule speakerscorner?

Mooiste liefdesgedichten als hete soep aan uw tafel opgediend?

We zwijgen voorlopig nog in alle talen…

Vast staat dat het in elk geval een liefdevolle avond zal zijn voor singles en koppels!


Vanaf 22u30 - Beats of Love afterparty

Wanneer RETRO VELINX en de VELINX de handen in elkaar slaan, weet je hoelaat het is…FEEST! Onder noemer BEATS OF LOVE gooien we de beentjes los en dansen we samen de nacht in…Dance away and Let love rule!