Zonzo Compagnie & HOP FROG Fanfare

Koper & Vel (6+)

Zondag 17 november 2019
15.00 uur

Copper & Skin (Koper & Vel) trailer from Zonzo Compagnie on Vimeo.

Negen muzikale klasbakken rekken het concept 'fanfare' op in alle richtingen!

‘Koper & Vel’ is een ode aan de fanfare in klank en beeld. Nu eens een feestelijke uitnodiging om te dansen, dan weer een statig eerbetoon of een streepje troost in de rouwstoet. Fanfaremuziek draagt ons door elk ritueel in het leven, is als het ware de klank van het leven zelf. Op de scène staan twee percussionisten en zeven koperblazers: negen muzikale klasbakken en karakterkoppen die het concept 'fanfare' oprekken in alle richtingen. Ze klinken grotesk en absurd, ingetogen en sober, of verdwalen in merkwaardige danspassen. Maar altijd écht: met adem, zweet en ritmes die doen bewegen.

Regisseur/choreograaf Randi De Vlieghe en de Borgerhoutse HOP FROG Fanfare brengen een universeel muzikaal verhaal voor een breed publiek over de mens, zijn overmoed, zijn wreedheid, zijn zachtheid, zijn kwetsbaarheid, zijn veerkracht en zijn levenslust.

Een opzwepend theaterconcert zonder woorden om tegelijkertijd stil van te worden en het uit te schreeuwen van plezier!

In het kader van de achtste editie van de KUNSTENDAG VOOR KINDEREN kan je samen met heel de familie een hele dag kunst beleven! De VELINX doet mee aan de KUNSTENDAG VOOR KINDEREN en zorgt voor fijne randactiviteiten bij deze muzikale voorstelling. Meer i