Uitverkocht!, Familie

Woensdag 27 februari 2019

15.00 uur

‘Lampionaio’ is een lichtvoetige interactieve voorstelling, spannend en kleurrijk met verrassende circusnummers, bewegende objecten en poppen voor kleuters van 3 tot 5 jaar.

De avond daalt neer over de stad. Het is tijd.

Is iedereen klaar? Dan kunnen we beginnen.

Luister naar het verhaal van Marco die later ‘lampionaio’, lantaarnaansteker, wil worden. Dan zal hij bij zonsondergang de nacht aansteken en haar net voor zonsopgang weer uitdoven. Hij zal licht in de straten brengen en dicht bij de lantaarns blijven. Hij zal licht kunnen veranderen in donker en donker in licht.

Want hij is niet bang meer voor het donker en droomt met de ogen open.

En jij, wat wil jij later worden? Lampionaio?

Sprookjes enzo is een Antwerps circustheatergezelschap dat zich volledig toelegt op voorstellingen voor de allerkleinsten. Ze creëren al jaren feeërieke en zachte voorstellingen die verwondering oproepen. Dit seizoen zijn ze met maar liefst twee voorstellingen (‘WIT’ en ‘Lampionaio’) te gast in de VELINX.


Tickets

Basis: € 7,00, Vriendenpas: € 5,00

Credits

spel: alice erlanger, ilke teerlinck, marco migliavacca & pietro chiarenza - concept & scenografie: pietro & marcello chiarenza - regie & belichting: pietro chiarenza  - muziek: michele moi - kostuums: margot de group - in samenwerking met: cultuurcentrum asse  - met steun van de stad antwerpen - foto © rudy schuerewegen