Familie

GRENSGEVAL & AIFOON

MurMur (3+)

Zondag
13 maart 2022
15.00 uur

Murmur: fluisteren, murmelen, brommen, morren, kabbelen, klateren, ruisen

‘Murmur’ is circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. Een fantasierijke compositie voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

Camiel bouwt een wereld vol geluid. Een purrende kat klinkt uit een jaszak, een zwerm bijen vliegt vlakbij door de lucht, twee armen maken het geluid van auto’s. Ver weg klinkt een vinger op een raam. Ruis wordt zee, wordt wind, wordt adem. Met het publiek rondom zich wringt Camiel zich in bochten, springt, valt, vliegt om de wereld te componeren.

Plots beginnen ook de rugzakken van het publiek te zoemen. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap.

Na de succesvolle familievoorstelling ‘Plock!’ - die tijdens Kerst in de VELINX  te zien én te beleven was -  gingen de makers van grensgeval opnieuw met Camiel Corneille en Stijn Dickel de vloer op. Resultaat: bruisend nieuw circus-geluidstheater voor alle zintuigen!

Grensgeval & aifoon - murmur from aifoon vzw on Vimeo.

www.grensgeval.eu
www.aifoon.org

Tickets

Basis: € 7,00
Vriendenpas: € 5,00

Credits

Concept:  Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Stijn Dickel – acrobatie: Camiel Corneille – regie:  Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens – dramaturgie:  Mieke Versyp – geluidscompositie:  Stijn Dickel (aifoon) - software-ontwikkeling:  Tim de Paepe – hardware:  Jeroen Vandesande - kostuums : Dorine Demuynck – foto © Bart Giertens  coproducenten aifoon, Provinciaal domein Dommelhof/Theater op de Markt, De Grote Post
C-Takt, MiraMiro, Sabam for Culture met steun van De Vlaamse Overheid, Stad Gent, Circuscentrum, Circusnext met dank aan Sterre De Vresse, Ward Mortier, Camille Paycha
Shortlisted circusnext 2018-2019, European programme coordinated by circusnext and supported by the European Union