U bent hier

Gedurfd circustheater van hoge kwaliteit op de grenzen van wat fysiek mogelijk is.

Voor alle avontuurlijke bangeriken!

Laura van Hal maakt brutaal circustheater voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. Door de combinatie van circus met dans en bewegingstheater geeft Laura een diepere betekenis aan spectaculaire acrobatische toeren en neemt zij haar publiek mee op een avontuurlijke reis. Eerder maakte Laura de zeer goed ontvangen voorstelling: ‘VLIEG OP!’  (vorig seizoen nog in de VELINX).

‘LEF!’ is een spectaculaire circustheatervoorstelling  voor lefgozers, watjes, avonturiers, thuisblijvers en mama- kindjes. Het zou toch heerlijk zijn als je nooit meer bang bent, gewoon doen! Geen beren op de weg en lekker buiten de lijntjes kleuren, wat anderen hier ook van mogen vinden. Maar wie of wat weerhoudt ons hier eigenlijk van? ‘Angst is een slechte raadgever’ zegt men, maar is dat wel zo?

Angst is er ook om ons te behoeden voor gevaar, om weloverwogen beslissingen te nemen en risico’s in te schatten. Maar wat als angst de overhand krijgt en belemmerend gaat werken? Een familievoorstelling waarin vijf acrobaten balanceren op elkaar en op de grens tussen gevaar en verstand.

 

 

Enkel voor scholen