(Op)vliegend circustheater voor de hele familie 

‘VLIEG OP!’ is een opvliegende circustheatervoorstelling voor de hele familie waarin grenzen verkend en opgerekt worden. Koffers en mensen vrolijk door de lucht vliegen. Dans en theater in een gevaarlijk jasje van spectaculaire acrobatiek.

Drie acrobaten staan al eindeloos lang te wachten op het vliegveld. Om de tijd te doden laten ze hun fantasie de vrije loop. Al spelend zoeken ze grenzen op nog voordat ze de douane gepasseerd zijn. De vriendelijke sfeer wordt steeds grimmiger. Er worden kanten gekozen, koffers worden schilden en de acrobatiek wordt steeds ruiger en bereikt een spectaculair hoogtepunt.

“De voorstelling is een veelbelovende vorm van modern circus, die het kleutertheater een nieuwe boost kan geven. … De circuschoreografie van Laura van Hal smaakt naar meer. …"de mix van moderne dans en acrobatiek is een lust voor het oog." (*** Theaterkrant)

“Hebt u een Vriendenpas en wenst u één of meerdere familievoorstellingen bij te wonen? Neem dan contact met ons op via tickets@develinx.be en wij zorgen voor de meest voordelige formule voor u.”