"Kruipende in de huid van verschillende extreme typetjes zetten Jef Van gestel en Randi De Vlieghe het publiek voortdurend op het verkeerde been. Op het scherp van de snee en met gevoel voor poëzie tackelen ze zo de vooroordelen rond identiteit, homoseksualiteit, het mannelijke en het vrouwelijke. ... Subtiliteit en hilariteit gaan hand in hand in ‘Voetbal op hoge hakken’ en ondanks het geschmier wordt dikwijls met weinig middelen heel veel gezegd ... een voorstelling die gezien mag, of liever moet, worden!" (*****, Moos van den Broek, theaterkant.nl) 

Jef & Randi. Randi & Jef.
Twee heren zijn van oordeel.
Voor stelling nemen.
Voor pruiken.
Voor vreemd.
Voor té klein en té groot.
Voor honden met een mening.
Voor mannen met baarden en vrouwen met snorren.
Tegen het onuitstaanbare van vooroordelen.

Met ‘Voetbal op hoge hakken’ creëren Randi De Vlieghe en Jef Van gestel een voorstelling over de mogelijkheid of de kracht te kunnen zijn wat je wil zijn. Over het opnieuw leren kijken naar de ‘ander’, en de durf voor hem of haar open te staan.

‘Voetbal op hoge hakken’ won de Mimeprijs 2015 van de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) in Nederland. Deze prijs is één van de belangrijkste toneelprijzen in Nederland, die uitgereikt worden op de slotdag van het Nederlandse Theaterfestival.

ACTIE! Tieners betalen slechts 4,00 euro voor deze voorstelling!