Illuminine & Bruno Vanden Broecke

voorprogramma: Annelie (NL)

Zaterdag 24 november 2018
20.30 uur

Exclusief concert in Limburg!

Annelie (NL)

De Nederlandse neoklassieke pianiste Annelie komt haar debuutalbum ‘After Midnight’ (2018) voorstellen. ‘After Midnight’ staat vol verstilde pianostukken die zich meteen onder je huid nestelen. Subtiliteit en kalmte zijn de trefwoorden van Annelies muziek, en dat allemaal zonder aan emotionele kracht en wispelturige spanning in te boeten.

Illuminine

In het najaar brengt Illuminine "#3" uit; het sluitstuk van Imbrechts' muzikale trilogie. Opnieuw reisde hij naar IJsland af om er in de beroemde Sigur Rós Sundlaugin studio zijn plaat af te werken, samen met hun sound engineer Birgir Jón Birgisson. Voor deze unieke gelegenheid bundelen Kevin Imbrechts' band en acteur/muzikant Bruno Vanden Broecke hun artistieke krachten. Beiden nemen ze op geheel eigen wijze de luisteraar mee op een reis doorheen de drie platen, een ode aan de weemoed, de verstilde muziek. Een betoverende kruisbestuiving waarbij de werelden van beide protagonisten, muziek én woord, één worden.

Illuminine sloot in 2017 op magistrale wijze de eerste editie van het WINTER TALES festival af, dus wij zijn erg verheugd dat Illuminine - dit keer samen met niemand minder dan Bruno Vanden Broecke - dit najaar terug in de VELINX op de planken staat. Exclusief concert in Limburg!

Hoor hier alvast een voorproefje uit de nieuwe plaat!

 

 

 

In het kader van Autumn Falls