Uitverkocht!, Familie

Woensdag 19 december 2018

15.00 uur

Een ondergesneeuwd sprookjes voor kleuters vanaf 2 jaar..

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... WIT!

WIT, een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven.

Lichtspel, livemuziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen. WIT, een interactieve theater- en circusvoorstelling voor kinderen vanaf twee jaar en volwassenen van iedere leeftijd.

Sprookjes enzo is een Antwerps circustheatergezelschap dat zich volledig toelegt op voorstellingen voor de allerkleinsten. Ze creëren al jaren feeërieke en zachte voorstellingen die verwondering oproepen. Dit seizoen zijn ze maar liefst met twee voorstellingen (WIT en Lampionaio) in de VELINX te gast.

Kerst in de VELINX is een feest voor de hele familie met een warme en feestelijke ontvangst, met lekkernijen en leuke verrassingen in alle hoeken en kieren en spetterende familievoorstellingen voor jong en oud!

Tickets

Basis: € 7,00, Vriendenpas: € 5,00

Credits

met: peter dewel & annemie pierlé / katleen ravoet - concep en scenografie: marcello & pietro chiarenza - regie en licht: pietro chiarenza - muziek: michele moi - kostuums & grafisch ontwerp: margot de group - productie: sprookjes enzo - foto © margot de group