Deze voorstelling is GRATIS voor iedereen die een mailtje stuurt naar moment@stadtongeren.be. Gelieve duidelijk te vermelden of u zaterdag om 19.00 uur of zondag om 15.00 uur (inclusief picknick) de voorstelling wenst bij te wonen (en het aantal personen). Beperkt aantal plaatsen! 

Het Zigzagkind is het verhaal van het zoeken naar de eigen identiteit, van het losmaken van het gezag van de ouders als eerste stap naar volwassen worden, van ‘puberen’ als een uniek ‘tijdperk’ tussen kind-zijn en volwassen-zijn.

Voor zijn bar mitswa – zeg maar de joodse versie van de ‘plechtige communie – moet de 13-jarige Nono gaan logeren bij een oude oom. Niks geen feestje dus. Nono is diep teleurgesteld. Hij wordt door zijn vader en diens vriendin Gaby op de trein gezet. Een brief met ‘instructies’ voor de reis krijgt hij net voor het vertrek in de handen geduwd. Dit is het begin van een avontuur. Een avontuur dat aanvangt met de vraag ‘wie ben ik?’ en dat via de vreemdste ontmoetingen en de meest onwaarschijnlijke gebeurtenissen leidt tot de onthulling van een groot geheim in Nono’s leven.

Zigzagkind is het razend spannende verhaal over de grote levensvragen van een jongere op de rand van de volwassenheid. Laika en Het nieuwstedelijk slaan de handen in elkaar voor een energieke, meeslepende muziektheatervoorstelling waar je – ondanks de pijn-van-het-zijn die onderhuids sluimert – vrolijk van wordt.

Op zondag 13 augustus is er van 16u30 tot 18u00 een groot feest in de VELINX. Laika organiseert dan op uitnodiging van MoMeNT een groot familiefeest. Iedereen is welkom. Maar de plaatsen zijn beperkt. Het feest staat in het teken van de voorstelling. Het is dus de bedoeling dat je ofwel de voorstelling vooraf al of nadien nog ziet. Als jij met je zus, broer, ouder, grootouder, tante of nonkel of met je beste vrienden wil aanschuiven aan de tafel na of net voor de voorstelling van ZIGZAGKIND reserveer je nu al best de nodige plaatsen.

Gratis - wel inschrijven