Basisprijs
€ 20,00
Vriend van de Velinx
€ 16,00
vr 26 apr 24 - 20u30

Amelie Albrecht – Goe Genoeg

laatste tickets

Vorig seizoen kwam Amelie, ze zag en ze overwon. Wij zagen dat het goed was en vroegen haar om nog eens te komen (… naar de VELINX)

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al.

www.ameliealbrecht.be

Credits: Foto © Jelle Vermeersch – Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter

De pers over ‘Zwaar Leven’:

“Ze is op haar best wanneer ze - leunend op haar microfoonstandaard - een taboe verbrijzelt met een mening die zo messcherp en goudeerlijk is dat het hilarisch wordt.” (Focus Knack)

De pers over ‘Zwaar Leven’:

“Albrecht heeft alles - goede timing, veel zelfrelativering, een dictie met groeipotentieel, een heldere blik en een goed hart dat ze flink inpakt in rood fluweel en afschermt met een groot bierglas - om uit te groeien tot een stand up comedian die eigenlijk te moe is om zich uit te sloven als wereldverbeteraar maar dat dankzij haar rake en geestige observaties wél is.” (Focus Knack)