Basisprijs
€ 17,00
Vriend van de Velinx
€ 14,00
vr 20 okt 23 - 20u30

Jasper Posson – Vastbenoemd

uitverkocht

Veel meer dan ambtenarenhumor is ‘Vastbenoemd’ het ijzersterke debuut van een veelbelovend comedian

Jaspers droom was stand-up comedian worden. Op de planken staan en mensen laten lachen. Als programmator van een cultuurcentrum zag hij van op de eerste rij zijn voorbeelden het podium bestormen. En toen waagde ook hij de sprong en verzorgde voorprogramma’s bij o.a.  Alex Agnew, Wouter Deprez, Bas Birker, Philippe Geubels en Michael Van Peel. Hij stond in de finale van Humo’s Comedy Cup en won meteen de Lunatic Comedy Award.  De droom ging werkelijkheid worden. Vol vertrouwen zegde Jasper begin 2020 zijn vaste benoeming op, want tenslotte: wat was het ergste dat er kon gebeuren? Twee weken later begon de eerste lockdown en werden alle optredens uit de agenda geschrapt. Intussen zijn de theaters terug open en is het tijd om uit het zwarte gat te klimmen. Zekerheid is er nog steeds niet, enkel een microfoon en een avond goeie comedy. Over hardwerkende ambtenaren, over Japanse toiletten en gênante woorden bij Scrabble. Kom kijken. Help de droom mee waarmaken.

www.jasperposson.be

Credits: Foto © 5to9 – Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter

"Een verse comedy-topper. (...) Mimiek, intonatie en de bijhorende bewegingen: ze zijn scherp, accuraat en fungeren als olie op het lachvuur dat woekert in de zaal. Feestje! (...) Hij heeft het talent om 'een Grote' te worden." (Focus Knack)

"Comedian Jasper Posson bewijst met 'Vastbenoemd' dat hij terecht zijn job heeft opgezegd. (...) Hij is klaar om de schouwburgen te bespelen met zijn goed geschreven grappen vol originele wendingen." (**** De Morgen)